Ridhuvudlag Grimmor Tyglar Klickers Midjeväskor
Ridhuvudlag bas


Ett ridhuvudlag gjort av vävd hampa och tovad ull. Anpassat så att det ej trycker in kinden mot hästens kindtänder och minimerar därmed risken för slemhinneskador. Den tovade ullen på nosryggen gör att huvudlaget ligger stadigt vid arbete och ullen i nacken gör det bekvämt för hästen. När du köper huvudlaget får du med en beskrivning på hur det ska anpassas och sitta på hästen.

Hampa är ett naturmaterial som är komposterbart. För att hålla det i bra skick under lång tid bör det hållas torrt och rent. Se därför till att förvara det i ett torrt utrymme och låt det torka upp om det blivit fuktigt vid användande. Hampa kan krympa upp till 6% när det blir blött. Det återgår till sin ursprungliga storlek när det torkat. Då detta huvudlag är gjort av hårt vävd hampa och är fodrat med ull blir det sällan så blött att det krymper.

Storlekar: S/M (ponny-cob) och M/L (cob - full) i lager.
Kan specialbeställas i XS/S och L/XL.

Färg på ringar: silver eller mässing.

Pris: 900 SEK inkl moms
INTRODUKTIONSPRIS tom 1/3! 700 SEK

Beställ: kim@eco-horse.se
Ange namn, adress, personnummer, fraktalternativ, vara, storlek och färg på ringar.

Ridhuvudlag makramé


Ett ridhuvudlag i samma modell som ridhuvudlag bas, som du kan läsa mer om här ovan. På denna modell är det ett tillägg av vacker handknuten makramé i vaxad hampa på nosrem och sidostycken. Varje huvudlag görs efter beställning och du väljer själv de färgkombinationer du vill ha på makramén. Se bild med tillgängliga färger. Du kan välja 1-4 färger och anpassa det helt efter din och din hästs personlighet.

Storlekar: XS/S, S/M, M/L, L/XL.

Färg på ringar: silver eller mässing.

Färger på makramé: svart, vit, brun, ljusblå, klarröd, mörklila, citrongul, ljusgrön, orange, natur/beige.

Pris: 1600 SEK inkl moms
INTRODUKTIONSPRIS tom 1/3! 1400 SEK

Beställ: kim@eco-horse.se
Ange namn, adress, personnummer, fraktalternativ, vara, storlek, färg på ringar och färg på makramé.